понеділок, 23 лютого 2015 р.

6 уроків катання на лижах для початківців

Як навчитися кататися на лижах?
Перегляньте уроки катання на лижах для чайників та катайтеся без проблем. Головне налаштуватися на навчання, та повірити в себе. Ви вчилися ходити, та навряд пішли на своїх двох з першого дня коли це дозволило ваше тіло. Ви їздите на велосипеді? А поїхали відразу з першого дня, коли сіли на залізного коня?
Усвідомте одну просту річ, Ви зможете навчитися кататися на лижах! Так, можливо, Ви не спортсмен і не зможете брати участь в змаганнях і встановлювати нові рекорди, але поїхати на лижах Ви зможете так само легко як і навчилися ходити чи їздити на велосипеді. Головне дотримуватися основних правил безпеки під час катання на лижах. І не забувати про головне правило для початківця - "Якщо набрав завелику неконтрольовану швидкість - Впади на бік". Краще впасти і почати спочатку на контрольованій невеликій швидкості ніж неконтрольовано нестися як навіжений збиваючи все і всіх на своєму шляху. Подумайте про своє здоров'я і усіх інших учасників катання.
Урок перший - основи та повороти при катанні на лижах.

Урок другий - поворот на місці на пологому схилі, підйом вгору, як правильно встати, зупинитися, змінити напрям руху та інші корисні поради.
Урок третій - стійка та катання на лижах в траверсі
Урок четвертий - поворот змахом, хід як на ковзанах, "Як лижі повертають?", різаний поворот.
Урок п'ятий - користування палицями, низька стійка, правильний поворот з палицею
Урок шостий - поняття внутрішньої і зовнішньої лижі, зміна навантаження лиж, кататися на лижах по льоду (зледенілий сніг)
Успіхів у навчанні та гарної погоди. Та найголовніше! Якщо Ви не впевнені в собі, краще найміть інструктора :)

Немає коментарів:

Дописати коментар